Publikavimo data: 2024-06-13
Baltojo romo gabalėlis
Kotletas su baltuoju romu - apetitą žadinantis patiekalas, paruoštas iš švelnios kiaulienos, obuolių ir padažo. Nepaisant neįprasto skonio derinio, kotletas yra labai skanus, maistingas ir kvapnus. Romas mėsai suteikia rūgštumo, o obuoliai ją padaro sultingesnę. Beje, romas naudingas sveikatai: jis stiprina kaulų audinį, taip pat padeda sumažinti raumenų skausmą.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Ant kepimo skardos sudėkite griežinėliais supjaustytus obuolius ir paskleiskite juos po visą paviršių. Tada pabarstykite kiaulienos kotletus čiobreliais, sudėkite juos ant obuolių. Po to nedideliame dubenėlyje sumaišykite obuolių sidrą, romą, cukrų, imbierą ir maltus pipirus, ingredientus gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Įjunkite orkaitę, kad įkaistų iki 200 laipsnių. Paruoštą mišinį supilkite ant kiaulienos, kad ji visiškai įsigertų. Pasiųskite kotletus kepti į orkaitę 30 minučių. Kepimo viduryje mėsą apverskite, kad ji iškeptų tolygiai.
Kategorijos