Publikavimo data: 2025-08-18
Baltyminiai blyneliai su obuoliais
Šį receptą sugalvojau, kai norėjau numesti svorio. Blyneliai labai skanūs ir sotūs. Juos gaminu pusryčiams.
Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite varškę, 150 g graikiško jogurto, kiaušinius, kokosų miltus ir palikite 5 minutėms išbrinkti.
Žingsnis 2
Tuo tarpu obuolius supjaustykite skiltelėmis.
Žingsnis 3
Sudėkite visus kitus ingredientus į tešlą ir gerai išmaišykite. Tešla paruošta.
Žingsnis 4
Keptuvę su nepridegančiu paviršiumi pastatykite ant vidutinio karščio ugnies ir įkaitinkite.
Žingsnis 5
Įkaitintą keptuvę patepkite aliejumi ir pilkite ant jos plonus blynelius, šiek tiek didesnius už obuolio skiltelę.
Žingsnis 6
Ant kiekvienos bulvytės dėkite po obuolio skiltelę, užpilkite tešla, uždenkite dangčiu ir kepkite iš vienos pusės, kol apskrus, apverskite į kitą pusę ir kepkite be dangčio.
Kategorijos