Banh mi: vietnamietiškas sumuštinis bagetėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Banh mi: vietnamietiškas sumuštinis bagetėje

Patiekalo pavadinimas banh mi reiškia "duona" arba "vietnamietiška bagetė". Rinkdamiesi kiaulieną sumuštiniui, rinkitės gabalėlį su riebiomis gyslomis, pavyzdžiui, kumpį arba sprandinę. Šviežios vištienos kepenėlės turi būti blizgančios ir drėgnos, tamsiai kaštoninės spalvos. Norėdami išvengti kartumo, kepenėles dvi valandas mirkykite piene arba vandenyje. Kad kepenys būtų minkštos, kepimo metu jų nesūdykite, o įberkite druskos kepimo pabaigoje.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
198 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.8/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Banh mi: vietnamietiškas sumuštinis bagetėje Žingsnis 1
Paruoškite svogūnus. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite svogūnus, kalendrų stiebus ir nuolat maišydami kepkite apie 3 minutes, kol svogūnai taps permatomi.

Žingsnis 2

Banh mi: vietnamietiškas sumuštinis bagetėje Žingsnis 2
Kepkite kepenis. Sudėkite į keptuvę su svogūnais ir retkarčiais pamaišydami kepkite 10 minučių, kol nustos kraujuoti. Šiek tiek pasūdykite. 3-4 kepenų gabalėlius susmulkinkite blenderiu, likusius sutrinkite šakute. Tada įmaišykite visas kepenis.

Žingsnis 3

Banh mi: vietnamietiškas sumuštinis bagetėje Žingsnis 3
Paruoškite marinatą. Dubenyje sumaišykite sojų padažą, apelsinų sultis, žuvies padažą ir cukranendrių cukrų. Įdėkite susmulkintą česnaką ir žaliąjį svogūną.

Žingsnis 4

Banh mi: vietnamietiškas sumuštinis bagetėje Žingsnis 4
Paruoškite kiaulieną. Supjaustytą kiaulieną sudėkite į dubenį ir užpilkite marinatu. Marinuokite apie 5-10 minučių. Tada keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir kepkite mėsą 7-8 minutes, kol taps auksinė.

Žingsnis 5

Banh mi: vietnamietiškas sumuštinis bagetėje Žingsnis 5
Paruoškite sumuštinių padažą. Į dubenį sudėkite kalendros lapelius, mėtas ir aitriąją papriką. Įpilkite sezamų aliejaus, kečupo, majonezo ir sojų padažo. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 6

Banh mi: vietnamietiškas sumuštinis bagetėje Žingsnis 6
Paruoškite sumuštinį. Bagetę perpjaukite ne iki galo ir kepkite arba skrudinkite po 2 minutes iš kiekvienos pusės gerai įkaitintoje sausoje keptuvėje. Abi bagetės puses gausiai patepkite vištienos kepenėlių paštetu. Ant viršaus dėkite agurkų sluoksnį, tada kiaulienos griežinėlius, tada kopūstus ir morkas ir užpilkite padažą ant kitos bagetės pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos