Publikavimo data: 2025-08-17
"Banquet" jautienos kepsnys
Norite nustebinti savo svečius ir iškepti minkščiausią mėsą? Banquet boujenina - puikus pasirinkimas puotai, šventei ar tiesiog šeimos vakarienei. Tačiau būkite pasirengę, kad gaminimo procesas užtruks ne taip jau mažai laiko. Visa švelnios mėsos paslaptis slypi temperatūroje, kurioje ją kepsite. Verta pabandyti, ir šis patiekalas taps jūsų mėgstamiausiu.
Žingsnis 1
Apibarstykite kiaulieną česnakais. Bet ne per daug.
Žingsnis 2
Aptepkite mėsą prieskonių, majonezo ir garstyčių mišiniu. Pastarųjų reikia, kad mėsa išliktų minkšta. Marinuotą mėsą suvyniokite į foliją ir įdėkite į šaldytuvą nakčiai.
Įkaitinkite orkaitę iki 120 laipsnių. Kepkite mėsą folijoje 2 valandas.
Žingsnis 3
Mėsa paruošta. Ji labai minkšta, sultinga, tirpsta burnoje ir turi lengvą česnakų skonį.
Kategorijos