"Banquet" jautienos kepsnys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

"Banquet" jautienos kepsnys

Norite nustebinti savo svečius ir iškepti minkščiausią mėsą? Banquet boujenina - puikus pasirinkimas puotai, šventei ar tiesiog šeimos vakarienei. Tačiau būkite pasirengę, kad gaminimo procesas užtruks ne taip jau mažai laiko. Visa švelnios mėsos paslaptis slypi temperatūroje, kurioje ją kepsite. Verta pabandyti, ir šis patiekalas taps jūsų mėgstamiausiu.
Gaminimo laikas
600 min.
Laikas virtuvėje
600 min.
Kalorijos
266 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
22 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

"Banquet" jautienos kepsnys Žingsnis 1
Apibarstykite kiaulieną česnakais. Bet ne per daug.

Žingsnis 2

"Banquet" jautienos kepsnys Žingsnis 2
Aptepkite mėsą prieskonių, majonezo ir garstyčių mišiniu. Pastarųjų reikia, kad mėsa išliktų minkšta. Marinuotą mėsą suvyniokite į foliją ir įdėkite į šaldytuvą nakčiai. Įkaitinkite orkaitę iki 120 laipsnių. Kepkite mėsą folijoje 2 valandas.

Žingsnis 3

"Banquet" jautienos kepsnys Žingsnis 3
Mėsa paruošta. Ji labai minkšta, sultinga, tirpsta burnoje ir turi lengvą česnakų skonį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, įspūdingas receptas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, mėsainiai, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos