Barbekiu šonkauliukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Barbekiu šonkauliukai

Grilio šonkauliukai - tai mėsos mėgėjams skirtas receptas. Jie kepami įvairiais būdais: ant grotelių, kepsninėje, keptuvėje. Šonkauliukus galite iškepti orkaitėje, taip supaprastinsite gaminimo procesą. Pagrindinis patiekalo akcentas - kečupo ir obuolių padažo pagrindu pagamintas barbekiu padažas. Jis suteikia šonkauliukams pikantiško saldumo. Skanius, traškius kiaulienos šonkauliukus barbekiu padaže lengva paruošti namuose, laikykitės žingsnis po žingsnio pateikto recepto ir jums pavyks.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
177 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
13 g
Alergenai: Gliuteno turintys grūdai, Maisto priedai, Sojos pupelės
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Barbekiu šonkauliukai Žingsnis 1
Marinuokite šonkauliukus. Dubenyje sumaišykite obuolių padažą, kečupą, cukrų, sojų padažą, česnakų miltelius, papriką, cinamoną, druską ir pipirus. Išspauskite pusės citrinos sultis. Išmaišykite ir padažu aptepkite šonkauliukus. Dėkite į šaldytuvą marinuotis 60 minučių.

Žingsnis 2

Barbekiu šonkauliukai Žingsnis 2
Iškepkite šonkauliukus. Sudėkite šonkauliukus ant kepimo skardos, ant viršaus užpilkite likusį padažą. Uždenkite kepimo skardą folija ir 60 min. pašaukite į iki 220 °C įkaitintą orkaitę. Po valandos foliją nuimkite, šonkauliukus aptepkite padažu, kuris susikaupė formos dugne. Grįžkite į orkaitę ir kepkite dar 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos