Publikavimo data: 2025-08-17
Barščiai "Auksiniai"
Aš labai mėgstu barščius ir su dideliu malonumu kiekvieną kartą juos gaminu! Tokie barščiai būna gražūs, sotūs ir labai skanūs. Visi žino, kaip virti sriubą, bet kiekvienas ją verda skirtingai, todėl dalinuosi savo receptu su jumis.
Žingsnis 1
Užvirkite sultinį: nuplaukite mėsą, užpilkite 2 litrais vandens ir virkite 40-60 minučių, priklausomai nuo pasirinktos mėsos.
Žingsnis 2
Kol mėsa kepa, paruoškite daržoves. Jas nulupkite ir patogiai supjaustykite.
Žingsnis 3
Tuomet pasigaminkite apkepą: keptuvėje pakepinkite susmulkintus svogūnus, morkas ir burokėlius, kol iškeps, pabaigoje įpilkite 1 šaukštelį cukraus ir 1 šaukštelį acto. Kepsnys paruoštas!
Žingsnis 4
Kai mėsa išvirs, išimkite ją ir supjaustykite gabalėliais. Tada į sultinį sudėkite bulves ir kopūstus ir virkite, kol suminkštės.
Žingsnis 5
Tada sudėkite kepsnį, įberkite druskos ir troškinkite dar 20 minučių.
Žingsnis 6
Likus 5 minutėms iki virimo patikrinkite, ar yra druskos, sudėkite česnaką, lauro lapą ir juoduosius pipirus. Sriuba paruošta, gero apetito!
Kategorijos