Barščiai "Auksiniai" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Barščiai "Auksiniai"

Aš labai mėgstu barščius ir su dideliu malonumu kiekvieną kartą juos gaminu! Tokie barščiai būna gražūs, sotūs ir labai skanūs. Visi žino, kaip virti sriubą, bet kiekvienas ją verda skirtingai, todėl dalinuosi savo receptu su jumis.
Gaminimo laikas
110 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
95 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 4/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (35 bal.)

Žingsnis 1

Barščiai "Auksiniai" Žingsnis 1
Užvirkite sultinį: nuplaukite mėsą, užpilkite 2 litrais vandens ir virkite 40-60 minučių, priklausomai nuo pasirinktos mėsos.

Žingsnis 2

Barščiai "Auksiniai" Žingsnis 2
Kol mėsa kepa, paruoškite daržoves. Jas nulupkite ir patogiai supjaustykite.

Žingsnis 3

Barščiai "Auksiniai" Žingsnis 3
Tuomet pasigaminkite apkepą: keptuvėje pakepinkite susmulkintus svogūnus, morkas ir burokėlius, kol iškeps, pabaigoje įpilkite 1 šaukštelį cukraus ir 1 šaukštelį acto. Kepsnys paruoštas!

Žingsnis 4

Barščiai "Auksiniai" Žingsnis 4
Kai mėsa išvirs, išimkite ją ir supjaustykite gabalėliais. Tada į sultinį sudėkite bulves ir kopūstus ir virkite, kol suminkštės.

Žingsnis 5

Tada sudėkite kepsnį, įberkite druskos ir troškinkite dar 20 minučių.

Žingsnis 6

Barščiai "Auksiniai" Žingsnis 6
Likus 5 minutėms iki virimo patikrinkite, ar yra druskos, sudėkite česnaką, lauro lapą ir juoduosius pipirus. Sriuba paruošta, gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos, barščiai, paprasta, mažai kalorijų, vakarienė, kopūstų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, burokėlių sezonas, česnakų sezonas, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, barščiai su burokėliais, barščiai su jautiena, sriubos su raudonosiomis pupelėmis, sriubos su burokėliais, barščiai su kopūstais, sriubos su pomidorų pasta, barščiai su bulvėmis

Kategorijos