Publikavimo data: 2024-04-14
Barščiai be burokėlių
Skanių barščių galima pasigaminti ir be, atrodytų, pagrindinio ingrediento - burokėlių. Receptas patiks, jei nemėgstate šios daržovės. Spalvai suteikti galite naudoti pomidorų pastą.
Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstus.
Žingsnis 2
Morkas reikia sutarkuoti, geriausia stambiai.
Žingsnis 3
Susmulkinkite svogūnus.
Žingsnis 4
Bulves supjaustykite kubeliais arba griežinėliais.
Žingsnis 5
Česnaką sutarkuokite arba supjaustykite labai smulkiais gabalėliais.
Žingsnis 6
Sultiniui ruošti mėsą su lauro lapu virkite 30 minučių.
Žingsnis 7
Apkepkite svogūnus.
Žingsnis 8
Į svogūnus sudėkite morkas ir kepkite kartu apie 5 minutes.
Žingsnis 9
Įdėkite pomidorų pastos arba tarkuotų pomidorų.
Žingsnis 10
Įmeskite papriką.
Žingsnis 11
Į keptuvę suberkite prieskonius ir sultinį.
Žingsnis 12
Viską gerai išmaišykite ir kelias minutes troškinkite.
Žingsnis 13
Mėsą reikia išimti iš sultinio, šiek tiek atvėsinti ir supjaustyti nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 14
Į verdantį sultinį sudėkite bulves ir virkite apie 5 minutes.
Žingsnis 15
Į sriubą sudėkite kopūstus ir mėsos gabalėlius.
Žingsnis 16
Į sriubą įpilkite daržovių padažo. Į barščius įberkite susmulkinto česnako.
Žingsnis 17
Viską virkite 5 minutes. Tada leiskite barščiams prisitraukti ir patiekite karštus. Gero apetito!
Kategorijos