Publikavimo data: 2025-08-17
Barščiai be kepimo
Skanus, sotus ir sveikas.
Žingsnis 1
Sultinį iš jautienos kaulų verdame 2-3 valandas, kol sultinys verda, nuvalome visas reikiamas daržoves, paruošiame pusgaminius.
Žingsnis 2
Sutarkuokite morkas ir burokėlius.
Žingsnis 3
Kopūstus supjaustykite, geriausia smulkiai.
Žingsnis 4
Iš sultinio pašalinkite visą baltąjį skystį ir toliau virkite.
Žingsnis 5
Į paruoštą sultinį sudėkite bulves, po 5 min. kopūstus, po 5 min. morkas ir burokėlius, toliau virkite sriubą nekepindami.
Žingsnis 6
Galite įdėti saldžiųjų paprikų ir pomidorų, man labai patinka, kai sriuboje yra daug daržovių. Po 5 minučių, sudėjus morkas, išjunkite viryklę, sudėkite lauro lapą, džiovintus krapus ir žaliuosius svogūnus. Palikite sriubą brinkti 2-3 valandas.
Kategorijos