Publikavimo data: 2024-04-14
Barščiai be kopūstų
Pagrindinės daržovių sudedamosios dalys yra kopūstai ir burokėliai. Tačiau jei jums nepatinka kopūstų skonis barščiuose, šį patiekalą galite pasigaminti pagal mūsų receptą. Sultiniui rekomenduojame jautieną, sultinį galite pasigaminti ir iš kitos mėsos, pavyzdžiui, vištienos ar kiaulienos.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 3
Morkas ir burokėlius sutarkuokite stambia tarka arba labai smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 4
Bulves supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 5
Sultiniui paruošti jautieną 35-40 minučių virkite pasūdytame vandenyje. Po to mėsą išimkite ir supjaustykite gabalėliais.
Žingsnis 6
Apkepkite morkas ir svogūnus. Tada į juos suberkite tarkuotus burokėlius.
Žingsnis 7
Į keptuvę supilkite pusę puodelio šilto sultinio, pomidorų pastą ir česnaką, pagal skonį druskos ir pipirų. Daržoves troškinkite 5-7 minutes. Būtinai pamaišykite.
Žingsnis 8
Sudėkite bulves į sultinį. Kai sriuba vėl užvirs, sudėkite į ją kubeliais supjaustytą mėsą.
Žingsnis 9
Įdėkite kepsnį į sriubą. Barščius virkite dar 5-7 minutes.
Žingsnis 10
Prieš patiekdami leiskite barščiams pasisotinti prieskoniais ir sultiniu bei išvirti. Gero apetito!
Kategorijos