Barščiai be kopūstų pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Barščiai be kopūstų

Pagrindinės daržovių sudedamosios dalys yra kopūstai ir burokėliai. Tačiau jei jums nepatinka kopūstų skonis barščiuose, šį patiekalą galite pasigaminti pagal mūsų receptą. Sultiniui rekomenduojame jautieną, sultinį galite pasigaminti ir iš kitos mėsos, pavyzdžiui, vištienos ar kiaulienos.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
130 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.12/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Barščiai be kopūstų Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Barščiai be kopūstų Žingsnis 2
Susmulkinkite česnaką.

Žingsnis 3

Barščiai be kopūstų Žingsnis 3
Morkas ir burokėlius sutarkuokite stambia tarka arba labai smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 4

Barščiai be kopūstų Žingsnis 4
Bulves supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 5

Barščiai be kopūstų Žingsnis 5
Sultiniui paruošti jautieną 35-40 minučių virkite pasūdytame vandenyje. Po to mėsą išimkite ir supjaustykite gabalėliais.

Žingsnis 6

Barščiai be kopūstų Žingsnis 6
Apkepkite morkas ir svogūnus. Tada į juos suberkite tarkuotus burokėlius.

Žingsnis 7

Barščiai be kopūstų Žingsnis 7
Į keptuvę supilkite pusę puodelio šilto sultinio, pomidorų pastą ir česnaką, pagal skonį druskos ir pipirų. Daržoves troškinkite 5-7 minutes. Būtinai pamaišykite.

Žingsnis 8

Barščiai be kopūstų Žingsnis 8
Sudėkite bulves į sultinį. Kai sriuba vėl užvirs, sudėkite į ją kubeliais supjaustytą mėsą.

Žingsnis 9

Barščiai be kopūstų Žingsnis 9
Įdėkite kepsnį į sriubą. Barščius virkite dar 5-7 minutes.

Žingsnis 10

Barščiai be kopūstų Žingsnis 10
Prieš patiekdami leiskite barščiams pasisotinti prieskoniais ir sultiniu bei išvirti. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos