Publikavimo data: 2024-09-17
Barščiai be kopūstų ant vištienos sultinio
Visur barščiai gaminami tik iš kopūstų. Tačiau šis vietinis barštis verdamas be kopūstų. Būna burokėlių. Labai skanu su vištienos sultiniu.
Žingsnis 1
Vištieną išvirkite dideliame puode.
Žingsnis 2
Burokėlius sutarkuokite ir apkepkite augaliniame aliejuje su actu.
Žingsnis 3
Bulves supjaustykite kubeliais ir sudėkite į verdantį puodą kartu su mėsa.
Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite svogūnus ir pakepinkite juos augaliniame aliejuje.
Žingsnis 5
Sudėkite stambiai sutarkuotas morkas ir kepkite dar 7 minutes.
Žingsnis 6
Išimkite mėsą ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 7
Mėsą, svogūnus, morkas, burokėlius, druską ir pipirus sudėkite į bulves ir troškinkite dar 10 minučių.
Kategorijos