Publikavimo data: 2024-06-15
Barščiai "Specialūs"
Šis receptas mūsų šeimoje perduodamas jau daugelį metų. Jis toks paprastas, kad net pradedančiajam nebus sunku paruošti barščius. Sriuba labai skani ir soti.
Žingsnis 1
Kiaulienos šonkauliukus užpilkite 4 litrais vandens, užvirinkite ir virkite 40 minučių, nugriebdami putas. Bulves ir kopūstus supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į puodą. Virkite 10 minučių.
Žingsnis 2
Susmulkinkite burokėlius ir morkas ir sudėkite į puodą. Virkite 15 minučių. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Virkite dar 15 minučių.
Žingsnis 3
Išimkite šonkaulius. Atvėsinkite juos. Apipjaustykite mėsą ir sudėkite atgal.
Žingsnis 4
Sudėkite sviestą ir džiovintas petražoles ir palikite 30 minučių.
Kategorijos