Publikavimo data: 2024-06-09
Barščiai su ančių sultiniu
Labai skanūs ir sotūs barščiai ant ančių sultinio. Tokie barščiai yra labai sodraus ir neįtikėtinai gilaus skonio. Šios versijos barščiai gali tapti dažnu svečiu ant jūsų stalo! Jis ruošiamas taip pat, kaip ir panašūs patiekalai iš kitos mėsos. Išskyrus tai, kad antis verdama šiek tiek greičiau nei kiauliena ar ėriena. Geriau imti šviežią antį, o ne šaldytą. Galite naudoti bet kokius jums patinkančius prieskonius.
Žingsnis 1
Supjaustykite antį dideliais gabalais, sudėkite ją į puodą su verdančiu vandeniu, pasūdykite ir papipirinkite. Sultinį užvirinkite ant didelės ugnies, nukoškite kalkių nuosėdas. Tada virkite ant vidutinės ugnies apie 90 minučių, kol mėsa išvirs. Kol sultinys verda, paruoškite padažą.
Žingsnis 2
Bulves supjaustykite kubeliais, morkas ir burokėlius sutarkuokite, kopūstus susmulkinkite, svogūną smulkiai supjaustykite, pomidorus taip pat sutarkuokite.
Žingsnis 3
Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais, morkas sutarkuokite stambia tarka. Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų, sudėkite smulkintus svogūnus ir morkas, tada suberkite burokėlius ir kopūstus ir troškinkite porą minučių, tada sudėkite pomidorus ir obuolių sultis ir troškinkite dar 5 minutes.
Žingsnis 4
Kai mėsa išvirs sultinyje, sudėkite bulves, o kai jos bus paruoštos, užpilkite sultinį padažu ir kruopščiai nuplautomis bei smulkiai supjaustytomis žolelėmis. Jei reikia, įberkite druskos ir virkite dar 5 minutes.
Žingsnis 5
Leiskite barščiams pritraukti apie 10-15 minučių ir patiekite.
Kategorijos