Barščiai su bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Barščiai su bulvėmis

Barščiai yra populiari sriuba, tradicinė ukrainiečių, rusų ir lietuvių virtuvėse. Švieži kopūstai, burokėliai, kitos daržovės, bulvės yra svarbūs šio nuostabaus ir sotaus patiekalo, skirto pirmiesiems pietums, ingredientai. O sultiniui galite rinktis bet kokią mėsą: jautieną, kiaulieną, vištieną.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
116 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Barščiai su bulvėmis Žingsnis 1
Supjaustykite kopūstus.

Žingsnis 2

Barščiai su bulvėmis Žingsnis 2
Morkas sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 3

Barščiai su bulvėmis Žingsnis 3
Susmulkinkite svogūnus.

Žingsnis 4

Barščiai su bulvėmis Žingsnis 4
Bulves supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 5

Barščiai su bulvėmis Žingsnis 5
Česnaką sutarkuokite arba išspauskite per česnakų presą.

Žingsnis 6

Barščiai su bulvėmis Žingsnis 6
Įtrinkite burokėlius.

Žingsnis 7

Barščiai su bulvėmis Žingsnis 7
Sudėkite mėsą į šaltą vandenį, įdėkite lauro lapą ir virkite apie pusvalandį.

Žingsnis 8

Barščiai su bulvėmis Žingsnis 8
Įkaitintoje keptuvėje pakepinkite svogūnus.

Žingsnis 9

Barščiai su bulvėmis Žingsnis 9
Į svogūnus sudėkite morkas ir kepkite porą minučių.

Žingsnis 10

Barščiai su bulvėmis Žingsnis 10
Į tą pačią vietą sudėkite burokėlius, pusę puodelio sultinio, česnaką ir pomidorų pastą.

Žingsnis 11

Barščiai su bulvėmis Žingsnis 11
Viską troškinkite apie 3-5 minutes.

Žingsnis 12

Barščiai su bulvėmis Žingsnis 12
Išimkite mėsą iš keptuvės ir supjaustykite gabalėliais.

Žingsnis 13

Barščiai su bulvėmis Žingsnis 13
Užvirinkite sultinį ir sudėkite į jį supjaustytus kopūstus ir bulves. Virkite sriubą 3-5 minutes ant didelės ugnies. Sudėkite smulkintą mėsą.

Žingsnis 14

Barščiai su bulvėmis Žingsnis 14
Į sultinį sudėkite kepsnį ir tarkuotus krienus.

Žingsnis 15

Barščiai su bulvėmis Žingsnis 15
Pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Barščius virkite dar 3-5 minutes. Leiskite barščiams šiek tiek pravėsti ir patiekite. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos