Publikavimo data: 2024-04-14
Barščiai su česnakais
Barščiai su česnakais - pikantiškas ir aromatingas patiekalas. Šiame recepte kaip mėsos sudedamoji dalis naudojamas vištienos kumpis, tačiau galite rinktis jautieną arba riebesnę kiaulieną.
Žingsnis 1
Paimkite kopūstą - jis turi būti smulkiai supjaustytas.
Žingsnis 2
Tada sutarkuokite morkas ir burokėlius stambia tarka.
Žingsnis 3
Paimkite svogūnus ir supjaustykite juos kubeliais. Ir smulkiai supjaustykite česnaką bet kokiu patogiu būdu.
Žingsnis 4
Bulves supjaustykite ne per dideliais skiltelėmis.
Žingsnis 5
Užvirkite sultinį su vištienos šlaunele ir lauro lapu. Po 30 minučių išimkite mėsą, atskirkite ją nuo kaulo ir supjaustykite gabalėliais.
Žingsnis 6
Apkepkite svogūnus, morkas ir česnakus. Viską kepkite 2-3 minutes.
Žingsnis 7
Sudėkite burokėlius ir kepkite dar porą minučių.
Žingsnis 8
Į keptuvę supilkite pomidorų pastą, 0,5 šaukštelio cukraus ir pusę puodelio sultinio. Porą minučių troškinkite.
Žingsnis 9
Supjaustytus kopūstus, mėsą ir bulves suberkite į verdantį sultinį.
Žingsnis 10
Į sultinį supilkite padažą. Įberkite druskos ir prieskonių.
Žingsnis 11
Barščius virkite dar 4-5 minutes. Leiskite jam išbrinkti ir patiekite! Gero apetito!
Kategorijos