Publikavimo data: 2024-04-06
Barščiai su gnocchi
Barščiai su haluškomis yra ukrainiečių virtuvės veidas. Jo receptas nėra sudėtingas, tačiau reikia laikytis tam tikrų taisyklių. Pabandykite šį pirmąjį patiekalą paruošti iš savo darže užaugintų daržovių. Parduotuvės produktai negalės suteikti norimo skonio. Tinkamai išvirti barščiai su galuškėmis būna sodrios raudonos spalvos, tiršti ir sotūs.
Žingsnis 1
Sudėkite mėsą į puodą ir užpilkite 2 litrais vandens. Įdėkite lauro lapą. Užvirinkite sultinį, sumažinkite ugnį ir virkite apie 30 minučių.
Žingsnis 2
Kol sultinys verda, paruoškite daržoves. Keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite susmulkintus svogūnus, stambiai sutarkuotas morkas ir burokėlius. Į keptuvę įmaišykite smulkiai supjaustytą česnaką.
Žingsnis 3
Išimkite mėsą iš sultinio ir supjaustykite ją nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 4
Grįžkite sultinį ant ugnies, užvirinkite ir sudėkite bulves bei mėsą. Virkite 5-10 minučių.
Žingsnis 5
Į puodą sudėkite supjaustytus baltagūžius kopūstus.
Žingsnis 6
Koldūnams gaminti giliame dubenyje sumaišykite kiaušinį ir miltus. Išminkykite juos į tešlą.
Žingsnis 7
Tešlą iškočiokite į dešrelę ir supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 8
Į puodą su sultiniu sudėkite svogūnų, morkų ir burokėlių mišinį. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
Žingsnis 9
Į barščius sudėkite haliušus ir sviestą. Virkite ant silpnos ugnies 10-15 minučių.
Žingsnis 10
Kai paruošite, į barščius su galuškėmis suberkite susmulkintas šviežias žoleles ir išmaišykite.
Žingsnis 11
Į stalą patiekite pirmąjį patiekalą.
Kategorijos