Publikavimo data: 2024-03-27
Barščiai su grybais
Barščiai su grybais - puikus patiekalas gavėnios laikotarpiui. Sotus, maistingas ir skanus patiekalas. Šis receptas puikiai tinka vegetarams!
Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūną ir česnaką. Plačiąja peilio puse sutrinkite česnaką, tada smulkiai sukapokite.
Žingsnis 2
Morkas ir burokėlius sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Susmulkinkite kopūstus. Iš paprikų pašalinkite šerdį ir sėklas ir supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 4
Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 5
Grybus supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 6
Uždėkite keptuvę ant viryklės ir sudėkite bulves bei grybus.
Žingsnis 7
Įkaitinkite keptuvę su saulėgrąžų aliejumi. Apkepkite svogūnus, morkas ir burokėlius.
Žingsnis 8
Kai daržovės šiek tiek apkeps, įpilkite pomidorų pastos, druskos ir pipirų pagal skonį. Išmaišykite ir įpilkite vandens.
Žingsnis 9
Sudėkite paprikas ir česnakus. Išmaišykite. Apkepkite.
Žingsnis 10
Kai bulvės bus pusiau išvirtos, sudėkite kopūstus. Išmaišykite.
Žingsnis 11
Į puodą sudėkite troškintas daržoves. Išmaišykite. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Virkite, kol suminkštės.
Žingsnis 12
Patiekite papuošę žalumynais.
Kategorijos