Publikavimo data: 2024-04-14
Barščiai su kiauliena
Barščiai turi daugybę paruošimo variantų: su bulvėmis ir be jų, su pomidorais, su paprikomis, su įvairių rūšių mėsa. Dažniausiai barščiai gaminami iš jautienos, vištienos arba kiaulienos. Barščiai su kiauliena yra ypač sotūs ir sotūs. Gausus sultinys papildomas šviežiomis daržovėmis ir aromatingais prieskoniais. Neatsitiktinai barščiai tokie populiarūs Rusijoje, Baltarusijoje, Ukrainoje ir Lietuvoje.
Žingsnis 1
Kopūstus smulkiai supjaustykite peiliu arba tarka.
Žingsnis 2
Sutarkuokite morkas, geriausia stambia tarka.
Žingsnis 3
Svogūną supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 4
Taip pat supjaustykite bulves griežinėliais.
Žingsnis 5
Smulkiai supjaustykite arba išspauskite česnaką.
Žingsnis 6
Įtrinkite burokėlius.
Žingsnis 7
Paruoškite mėsos sultinį. Mėsą su lauro lapu virkite 30 minučių.
Žingsnis 8
Apkepkite svogūnus.
Žingsnis 9
Į svogūnus sudėkite morkas ir kepkite kartu apie tris minutes.
Žingsnis 10
Į daržoves įpilkite pusę puodelio sultinio, česnaką, burokėlius ir pomidorų pastą ir troškinkite apie 5 minutes.
Žingsnis 11
Nepamirškite pamaišyti daržovių.
Žingsnis 12
Išimkite mėsą iš sultinio ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 13
Leiskite sultiniui užvirti ir sudėkite kopūstus bei bulves. Virkite juos 3-5 minutes ant didelės ugnies, tada sudėkite mėsą.
Žingsnis 14
Įdėkite kepsnį.
Žingsnis 15
Sriuba turėtų virti apie 5 minutes, o prieš patiekiant - prisitraukti. Gero apetito!
Kategorijos