Publikavimo data: 2024-04-14
Barščiai su kopūstais
Švieži kopūstai, burokėliai, kitos daržovės, bulvės - svarbūs šio nuostabaus ir sotaus patiekalo ingredientai. Sultiniui galima naudoti jautieną, kiaulieną arba vištieną.
Žingsnis 1
Supjaustykite kopūstus.
Žingsnis 2
Morkas reikia sutarkuoti.
Žingsnis 3
Ir supjaustykite svogūną.
Žingsnis 4
Bulves supjaustykite šiaudeliais arba kubeliais.
Žingsnis 5
Česnaką labai smulkiai sukapokite arba sutarkuokite.
Žingsnis 6
Burokėlius sutarkuokite arba supjaustykite.
Žingsnis 7
Pusvalandį virkite sultinį su lauro lapu.
Žingsnis 8
Svogūnus ir morkas sudėkite į įkaitintą keptuvę su šiek tiek augalinio aliejaus.
Žingsnis 9
3-5 minutes troškinkite česnaką, burokėlius, pomidorų pastą ir pusę puodelio sultinio.
Žingsnis 10
Iš sultinio išimkite išvirtą mėsą ir supjaustykite ją nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 11
Kai sultinys užvirs, sudėkite kopūstus ir bulves. Viską virkite 3-4 minutes ant didelės ugnies. Tada sudėkite mėsą.
Žingsnis 12
Taip pat įmeskite kepsnį.
Žingsnis 13
Pagal skonį įberkite tarkuotų krienų, druskos ir maltų juodųjų pipirų. Sriubą periodiškai maišykite.
Žingsnis 14
Įdėkite šviežių smulkintų krapų.
Žingsnis 15
Virkite sriubą 4-5 minutes ant didelės ugnies, išjunkite ir palikite, kad prisitrauktų. Gero apetito!
Kategorijos