Barščiai su mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Barščiai su mėsa

Barščiai būna sodriai raudoni ir labai skanūs. Dėl mėsos sultinio jis būna labai sotus ir aromatingas.
Gaminimo laikas
95 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
71 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Barščiai su mėsa Žingsnis 1
Įdėkite mėsą į tekantį vandenį, kad užvirtų. Virkite 30 minučių.

Žingsnis 2

Barščiai su mėsa Žingsnis 2
Kol mėsa troškinasi, paruoškite mišrainę. Sutarkuokite burokėlius ir morkas, sudėkite į keptuvę, užpilkite stikline vandens ir įpilkite acto. Troškinkite 15 minučių.

Žingsnis 3

Barščiai su mėsa Žingsnis 3
Kai mėsa išvirs, išimkite ją ir nusausinkite vandenį. Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 4

Barščiai su mėsa Žingsnis 4
Į puodą įpilkite šviežio švaraus vandens ir supjaustykite kopūstus. Į tą patį puodą sudėkite mėsą. Virkite 15 minučių.

Žingsnis 5

Barščiai su mėsa Žingsnis 5
Nulupkite bulves ir sumeskite jas į puodą su kopūstais ir mėsa. Virkite dar 10 minučių.

Žingsnis 6

Barščiai su mėsa Žingsnis 6
Sudėkite kepsnį į puodą. Sudėkite žoleles. Virkite dar 3 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos, barščiai, paprasta, mažai kalorijų, vakarienė, kopūstų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, burokėlių sezonas, česnakų sezonas, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, barščiai su burokėliais, barščiai su jautiena, sriubos su raudonosiomis pupelėmis, sriubos su burokėliais, barščiai su kopūstais, sriubos su pomidorų pasta, barščiai su bulvėmis

Kategorijos