Publikavimo data: 2024-06-22
Barščiai su mėsa
Barščiai būna sodriai raudoni ir labai skanūs. Dėl mėsos sultinio jis būna labai sotus ir aromatingas.
Žingsnis 1
Įdėkite mėsą į tekantį vandenį, kad užvirtų. Virkite 30 minučių.
Žingsnis 2
Kol mėsa troškinasi, paruoškite mišrainę. Sutarkuokite burokėlius ir morkas, sudėkite į keptuvę, užpilkite stikline vandens ir įpilkite acto. Troškinkite 15 minučių.
Žingsnis 3
Kai mėsa išvirs, išimkite ją ir nusausinkite vandenį. Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 4
Į puodą įpilkite šviežio švaraus vandens ir supjaustykite kopūstus. Į tą patį puodą sudėkite mėsą. Virkite 15 minučių.
Žingsnis 5
Nulupkite bulves ir sumeskite jas į puodą su kopūstais ir mėsa. Virkite dar 10 minučių.
Žingsnis 6
Sudėkite kepsnį į puodą. Sudėkite žoleles. Virkite dar 3 minutes.
Kategorijos