Publikavimo data: 2025-08-17
Barščiai su mėsos kukuliais ir raugintais kopūstais
Tradicinis ukrainietiškas patiekalas, mėgstamas daugelio tautų. Pagal šį nuostabų receptą galėsite paruošti gardžiausią ir sotesnę sriubą pietums. Mėsą galite rinktis pagal savo skonį ir pageidavimus.
Žingsnis 1
Ryžius virkite, kol jie bus pusiau išvirę. Sumaišykite maltą kiaulieną su smulkintu svogūnu, česnaku, druska, pipirais ir ryžiais. Suformuokite maltos kiaulienos rutuliukus ir užšaldykite.
Žingsnis 2
Morkas ir burokėlius sutarkuokite stambia tarka. Susmulkinkite svogūną. Daržoves pakepinkite augaliniame aliejuje. Sudėkite pomidorų tyrę.
Žingsnis 3
Šaldytus mėsos kukulus užpilkite 2 litrais šalto vandens. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Kai sultinys užvirs, nugriebkite putas ir sudėkite griežinėliais supjaustytas bulves. Virkite 10 minučių.
Žingsnis 4
Raugintus kopūstus nuplaukite šaltu vandeniu. Sudėkite į sriubą. Virkite 5 minutes
Žingsnis 5
Sudėkite keptas daržoves. Virkite, kol suminkštės.
Kategorijos