Publikavimo data: 2025-08-19
Barščiai su raudonosiomis pupelėmis
Puikiai tinka tiems, kurie nemėgsta kopūstų ir papildomų biurokratinių procedūrų su sriubomis.
Žingsnis 1
Kiaulienos sultinį virkite pusvalandį. Tuo tarpu paruoškite ingredientus.
Žingsnis 2
Nulupkite ir supjaustykite kubeliais svogūnus, morkas, burokėlius sutarkuokite stambia tarka, į burokėlius įpilkite pusę arbatinio šaukštelio citrinos rūgšties. Kepkite augaliniame aliejuje, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Į sultinį sudėkite kepsnį ir bulves. Virkite dar 15 minučių.
Žingsnis 4
Į sriubą sudėkite konservuotas raudonąsias pupeles.
Žingsnis 5
Likus 10 minučių iki virimo įberkite druskos, visų prieskonių ir cukraus. Uždenkite dangčiu ir virkite ant silpnos ugnies.
Kategorijos