Publikavimo data: 2024-03-24
Barščiai su raugintais kopūstais
Barščiai su raugintais kopūstais ruošiami tuo pačiu principu kaip ir klasikiniai raudonieji barščiai, tik jiems ruošti į sriubą dedama raugintų kopūstų. Šis produktas suteikia sriubai tam tikro rūgštumo ir saldžiarūgščio raugintų kopūstų skonio. Tokie barščiai labai populiarūs žiemą, kai rūsys pilnas konservų ir raugintų agurkų.
Žingsnis 1
Morkas sutarkuokite stambia tarka, o svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Daržoves kartu apkepkite keptuvėje.
Žingsnis 2
Į kepsnį sudėkite tarkuotus burokėlius, česnaką ir pomidorų pastą. Viską gerai išmaišykite ir ant mažos ugnies troškinkite dar 5 minutes.
Žingsnis 3
Išvirkite vištienos sultinį.
Žingsnis 4
Į vištienos sultinį sudėkite šviežius ir raugintus kopūstus, burokėlių kepsnius ir virtą vištieną.
Žingsnis 5
Viską gerai išmaišykite ir palikite barščius virti 7-15 minučių. Virkite barščius ant mažos ugnies uždengę dangčiu. Prieš patiekiant į sriubą įberkite susmulkinto česnako.
Kategorijos