Barščiai su raugintais kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Barščiai su raugintais kopūstais

Barščiai su raugintais kopūstais ruošiami tuo pačiu principu kaip ir klasikiniai raudonieji barščiai, tik jiems ruošti į sriubą dedama raugintų kopūstų. Šis produktas suteikia sriubai tam tikro rūgštumo ir saldžiarūgščio raugintų kopūstų skonio. Tokie barščiai labai populiarūs žiemą, kai rūsys pilnas konservų ir raugintų agurkų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
84 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Barščiai su raugintais kopūstais Žingsnis 1
Morkas sutarkuokite stambia tarka, o svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Daržoves kartu apkepkite keptuvėje.

Žingsnis 2

Barščiai su raugintais kopūstais Žingsnis 2
Į kepsnį sudėkite tarkuotus burokėlius, česnaką ir pomidorų pastą. Viską gerai išmaišykite ir ant mažos ugnies troškinkite dar 5 minutes.

Žingsnis 3

Barščiai su raugintais kopūstais Žingsnis 3
Išvirkite vištienos sultinį.

Žingsnis 4

Barščiai su raugintais kopūstais Žingsnis 4
Į vištienos sultinį sudėkite šviežius ir raugintus kopūstus, burokėlių kepsnius ir virtą vištieną.

Žingsnis 5

Barščiai su raugintais kopūstais Žingsnis 5
Viską gerai išmaišykite ir palikite barščius virti 7-15 minučių. Virkite barščius ant mažos ugnies uždengę dangčiu. Prieš patiekiant į sriubą įberkite susmulkinto česnako.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos