Barščiai su rūgštynėmis ir kiaušiniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Barščiai su rūgštynėmis ir kiaušiniais

Nacionalinis slavų virtuvės patiekalas, žinoma, yra barščiai. Šis patiekalas gaminamas visame pasaulyje ir dažnai siejamas su Rusija arba Rytų Europos šalimis. Šis barščių receptas yra gana neįprastas ir originalus. Jam paruošti prireiks klasikinio daržovių rinkinio, taip pat vištienos krūtinėlės gausiam sultiniui! Barščiai su rūgštynėmis ir kiaušiniais puikiai paįvairins jūsų pietų stalą.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
70 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.12/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Barščiai su rūgštynėmis ir kiaušiniais Žingsnis 1
Bulves supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Sutarkuokite morkas ir susmulkinkite svogūnus.

Žingsnis 2

Barščiai su rūgštynėmis ir kiaušiniais Žingsnis 2
Porus supjaustykite žiedais. Susmulkinkite česnaką ir rūgštynes.

Žingsnis 3

Barščiai su rūgštynėmis ir kiaušiniais Žingsnis 3
Vištienos krūtinėlę supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 4

Barščiai su rūgštynėmis ir kiaušiniais Žingsnis 4
Paimkite puodą, supilkite į jį vandenį, sudėkite supjaustytą vištienos krūtinėlę ir virkite su lauro lapu.

Žingsnis 5

Barščiai su rūgštynėmis ir kiaušiniais Žingsnis 5
Paimkite keptuvę ir patepkite ją augaliniu aliejumi. Sudėkite morkas, svogūnus, česnakus ir porus ir kepkite.

Žingsnis 6

Barščiai su rūgštynėmis ir kiaušiniais Žingsnis 6
Po 20 min. verdančio vandens į krūtinėlės filė sudėkite griežinėliais supjaustytas bulves. Į puodą suberkite smulkiai supjaustytas rūgštynes.

Žingsnis 7

Barščiai su rūgštynėmis ir kiaušiniais Žingsnis 7
Į puodą sudėkite pakepintas morkas ir svogūnus. Išmaišykite visus ingredientus ir troškinkite dar 10-15 minučių.

Žingsnis 8

Barščiai su rūgštynėmis ir kiaušiniais Žingsnis 8
Kietai virtą vištos kiaušinį supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Į puodą įdėkite supjaustytą vištienos kiaušinį. Pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos