Publikavimo data: 2024-04-14
Barščiai su rūgštynėmis ir kiaušiniais
Nacionalinis slavų virtuvės patiekalas, žinoma, yra barščiai. Šis patiekalas gaminamas visame pasaulyje ir dažnai siejamas su Rusija arba Rytų Europos šalimis. Šis barščių receptas yra gana neįprastas ir originalus. Jam paruošti prireiks klasikinio daržovių rinkinio, taip pat vištienos krūtinėlės gausiam sultiniui! Barščiai su rūgštynėmis ir kiaušiniais puikiai paįvairins jūsų pietų stalą.
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Sutarkuokite morkas ir susmulkinkite svogūnus.
Žingsnis 2
Porus supjaustykite žiedais. Susmulkinkite česnaką ir rūgštynes.
Žingsnis 3
Vištienos krūtinėlę supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 4
Paimkite puodą, supilkite į jį vandenį, sudėkite supjaustytą vištienos krūtinėlę ir virkite su lauro lapu.
Žingsnis 5
Paimkite keptuvę ir patepkite ją augaliniu aliejumi. Sudėkite morkas, svogūnus, česnakus ir porus ir kepkite.
Žingsnis 6
Po 20 min. verdančio vandens į krūtinėlės filė sudėkite griežinėliais supjaustytas bulves. Į puodą suberkite smulkiai supjaustytas rūgštynes.
Žingsnis 7
Į puodą sudėkite pakepintas morkas ir svogūnus. Išmaišykite visus ingredientus ir troškinkite dar 10-15 minučių.
Žingsnis 8
Kietai virtą vištos kiaušinį supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Į puodą įdėkite supjaustytą vištienos kiaušinį. Pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų.
Kategorijos