Publikavimo data: 2025-08-17
Barščiai su šviežiais kopūstais ir burokėliais
Pagal šį receptą paruošti barščiai yra sodraus skonio ir aromato.
Žingsnis 1
Iš anksto išvirkite jautieną, sultinį perkoškite. Išvirtą jautieną supjaustykite kubeliais ir paruoškite daržoves. Susmulkinkite šviežią kopūstą, supjaustykite svogūną, sutarkuokite morkas ir burokėlius. Bulves supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Supjaustytą virtą jautieną ir šviežius kopūstus sudėkite į perkoštą sultinį ir 30 minučių pakaitinkite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 3
Kol kopūstai verda, augaliniame aliejuje pakepinkite morkas ir svogūnus.
Žingsnis 4
Kai kopūstai suminkštės, sudėkite apvirtus svogūnus ir morkas.
Žingsnis 5
Palikite troškintis 5 minutes ir sudėkite bulves.
Žingsnis 6
Bulves virkite 10-12 minučių ir pačioje virimo pabaigoje sudėkite burokėlius.
Žingsnis 7
Burokėlius maišydami virkite 15 minučių.
Žingsnis 8
Kai burokėliai bus paruošti, sudėkite virtas žoleles, smulkiai supjaustytą česnako skiltelę ir lauro lapą. Išmaišykite. Uždenkite dangčiu ir palikite 20 minučių pastovėti.
Kategorijos