Publikavimo data: 2024-09-17
Barščiai su šviežiais kopūstais pagal mamos receptą
Šią barščių versiją ruošia mano mama, todėl ir aš pradėjau naudoti šį receptą. Barščius nėra sunku paruošti, jiems nereikia daug ingredientų. Išbandykite patys!
Žingsnis 1
Mėsos kaulą virkite ant vidutinės ugnies pasūdytame vandenyje apie dvi valandas.
Žingsnis 2
Bulves nulupkite ir supjaustykite.
Žingsnis 3
Iš sultinio išimkite mėsą. Sultinį perkoškite.
Žingsnis 4
Sudėkite bulves į sultinį, kad išvirtų.
Žingsnis 5
Supjaustykite kopūstus.
Žingsnis 6
Į verdantį sultinį sudėkite kopūstus.
Žingsnis 7
Nulupkite ir supjaustykite morkas, svogūnus ir paprikas.
Žingsnis 8
Saulėgrąžų aliejuje apkepkite daržoves ir pomidorų pastą.
Žingsnis 9
Į sriubą įdėkite kepsnį.
Žingsnis 10
Nupjaukite mėsą nuo kaulo, susmulkinkite ir sudėkite į sriubą.
Žingsnis 11
Likus penkioms minutėms iki kepimo sudėkite žoleles. Atlikta!
Kategorijos