Publikavimo data: 2024-04-14
Barščiai su virtais burokėliais
Aromatingi ir sotūs barščiai, kurie padės sutaupyti laiko. Šiame recepte naudojami ne švieži, o iš anksto išvirti burokėliai. Tai supaprastina virimo procesą.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūnus.
Žingsnis 2
Nuluptas nuplautas morkas sutarkuokite.
Žingsnis 3
Bulves supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 4
Susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 5
Paruoškite sultinį: mėsą su lauro lapu virkite 30 minučių.
Žingsnis 6
Kepkite svogūnus su augaliniu aliejumi.
Žingsnis 7
Sudėkite morkas. Daržoves išmaišykite ir kepkite 2-3 minutes.
Žingsnis 8
Sudėkite burokėlius, česnaką ir pomidorų pastą ir troškinkite 3-5 minutes.
Žingsnis 9
Išimkite mėsą iš sultinio ir supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 10
Kai užvirs, sudėkite bulves ir virkite 3-5 minutes.
Žingsnis 11
Sudėkite griežinėliais supjaustytą mėsą. Į sultinį supilkite keptuvę ir actą.
Žingsnis 12
Pagal skonį įberkite prieskonių. Barščius virkite dar 3-5 minutes. Palikite šiek tiek pastovėti, kad įsigertų prieskonių. Sudėkite į lėkštes ir patiekite. Gero apetito!
Kategorijos