Publikavimo data: 2024-03-24
Barščiai su vištiena
Barščiai su vištiena yra skani, soti, tačiau dietinė sriuba. Ją mėgsta daugelis rusų vyrų, o įgudusios šeimininkės ją vadina "meilės eliksyru". Kiekviena jauna šeimininkė turėtų išmokti virti gerus, tirštus barščius. Gerai, kad dabar visi receptai yra internete. Šis yra vienas iš jų.
Žingsnis 1
Morkas sutarkuokite stambia tarka, o svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Daržoves kartu apkepkite keptuvėje.
Žingsnis 2
Į kepsnį sudėkite tarkuotus burokėlius, česnaką ir pomidorų pastą. Viską gerai išmaišykite ir ant mažos ugnies troškinkite dar 5 minutes.
Žingsnis 3
Išvirkite vištienos sultinį.
Žingsnis 4
Į vištienos sultinį sudėkite šviežius kopūstus, burokėlių kepsnius ir mažais gabalėliais supjaustytą vištieną.
Žingsnis 5
Viską gerai išmaišykite ir palikite barščius virti 7-15 minučių. Virkite barščius ant mažos ugnies uždengę dangčiu. Prieš patiekdami į sriubą įberkite česnako.
Kategorijos