Barščiai su vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Barščiai su vištiena

Barščiai su vištiena yra skani, soti, tačiau dietinė sriuba. Ją mėgsta daugelis rusų vyrų, o įgudusios šeimininkės ją vadina "meilės eliksyru". Kiekviena jauna šeimininkė turėtų išmokti virti gerus, tirštus barščius. Gerai, kad dabar visi receptai yra internete. Šis yra vienas iš jų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
93 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.03/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Barščiai su vištiena Žingsnis 1
Morkas sutarkuokite stambia tarka, o svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Daržoves kartu apkepkite keptuvėje.

Žingsnis 2

Barščiai su vištiena Žingsnis 2
Į kepsnį sudėkite tarkuotus burokėlius, česnaką ir pomidorų pastą. Viską gerai išmaišykite ir ant mažos ugnies troškinkite dar 5 minutes.

Žingsnis 3

Barščiai su vištiena Žingsnis 3
Išvirkite vištienos sultinį.

Žingsnis 4

Barščiai su vištiena Žingsnis 4
Į vištienos sultinį sudėkite šviežius kopūstus, burokėlių kepsnius ir mažais gabalėliais supjaustytą vištieną.

Žingsnis 5

Barščiai su vištiena Žingsnis 5
Viską gerai išmaišykite ir palikite barščius virti 7-15 minučių. Virkite barščius ant mažos ugnies uždengę dangčiu. Prieš patiekdami į sriubą įberkite česnako.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos