Publikavimo data: 2024-04-14
Barščiai žiemai be burokėlių
Barščiai tiems, kurie labai nemėgsta burokėlių. Pagrindinės barščių sudedamosios dalys yra jautiena ir daržovės. Sultinį galima gaminti iš bet kokios mėsos.
Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstus, kad nebūtų per stambūs.
Žingsnis 2
Morkas sutarkuokite stambia tarka arba supjaustykite.
Žingsnis 3
Svogūnus supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 4
Bulves supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 5
Smulkiai susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 6
Paruoškite jautienos sultinį. Sudėkite mėsą į šaltą vandenį, įdėkite lauro lapą ir virkite 35 minutes.
Žingsnis 7
Į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi sudėkite svogūnus ir morkas. Išmaišykite ingredientus ir kepkite 2-3 minutes.
Žingsnis 8
Įpilkite pomidorų pastos.
Žingsnis 9
Į keptuvę suberkite papriką.
Žingsnis 10
Įpilkite į keptuvę pusę puodelio sultinio ir išmaišykite ingredientus. Pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų.
Žingsnis 11
Kruopščiai sumaišykite ingredientus ir troškinkite 2-3 minutes.
Žingsnis 12
Išimkite mėsą iš sultinio ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 13
Užvirinkite sultinį ir sudėkite į jį griežinėliais supjaustytas bulves. Virkite 2-3 minutes. Į sriubą sudėkite mėsą ir supjaustytus kopūstus.
Žingsnis 14
Į sriubą sudėkite daržovių padažą, įmeskite česnaką.
Žingsnis 15
Kruopščiai sumaišykite ingredientus ir virkite sriubą 4-5 minutes. Leiskite barščiams pritraukti 3-5 minutes.
Žingsnis 16
Supilkite barščius į stiklainius. Laikykite jį vėsioje, tamsioje vietoje.
Kategorijos