Batata su prieskoniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Batata su prieskoniais

Libanietiška keptų bulvių versija. Puiki ir neįprasta įprasto rusiško patiekalo alternatyva.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
77 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.9/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Batata su prieskoniais Žingsnis 1
Bulves supjaustykite kubeliais ir 10-15 min. virkite pasūdytame vandenyje iki pusiau išvirusios.

Žingsnis 2

Batata su prieskoniais Žingsnis 2
Augaliniame aliejuje pakepinkite prieskonius. Sudėkite bulves, įberkite druskos. Kepkite, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Batata su prieskoniais Žingsnis 3
Sudėkite smulkintą česnaką ir laimo sultis, išmaišykite ir po 2 minučių nukelkite nuo ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos