BBQ šonkauliukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

BBQ šonkauliukai

Egzistuoja teorija, kad barbekiu padažą į Europą atvežė Kristupas Kolumbas. Jis jį perėmė iš indėnų, gyvenusių dabartinės Naujosios Meksikos teritorijoje. Indėnai padažą naudojo lamos mėsai kepti. Šiais laikais šis padažas plačiai paplitęs, o jo gaminimo receptų yra nesuskaičiuojama daugybė. Išbandykite gaminti šonkauliukus su šiuo įdomiu padažu pagal mūsų receptą.
Gaminimo laikas
160 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
294 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Sojos
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

BBQ šonkauliukai Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite česnaką ir aitriąją papriką.

Žingsnis 2

BBQ šonkauliukai Žingsnis 2
Šonkauliukus sudėkite į gilią lėkštę, užpilkite saulėgrąžų aliejumi, medumi, sojų padažu, įberkite česnako, aitriosios paprikos, druskos ir prieskonių pagal skonį.

Žingsnis 3

BBQ šonkauliukai Žingsnis 3
Aptepkite šonkauliukus marinatu, uždenkite lėkštę maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą bent valandai.

Žingsnis 4

BBQ šonkauliukai Žingsnis 4
Marinuotus šonkauliukus sudėkite į kepimo indą. Užpilkite šonkauliukus likusiu marinatu ir pusantros valandos pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Žingsnis 5

BBQ šonkauliukai Žingsnis 5
Šonkauliukus patiekite papuoštus šviežiomis žolelėmis. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos