Publikavimo data: 2024-05-19
Benedikto kiaušinis su lašiša ant brioche bandelės.
Žingsnis 1
Paruoškite plaktus kiaušinius. Puode užvirinkite vandenį, į dugną įdėkite serviravimo žiedą arba padarykite piltuvėlį su šluotele, įpilkite acto ir įmuškite vieną kiaušinį. Virkite 3,5 minutės. Taip pat išvirkite antrą kiaušinį.
Žingsnis 2
Paruoškite olandišką padažą. Pastatykite kaitinimo indą ant vandens vonelės, sudėkite kiaušinių trynius, supilkite actą. Nuolat maišydami pamažu supilkite ištirpintą sviestą. Nuolat maišydami kaitinkite padažą, kol sutirštės.
Žingsnis 3
Paruoškite Benedikto kiaušinius. Apkepkite brioche, kol taps auksinės spalvos. Ant kiekvieno skrebučio uždėkite po vieną virtą kiaušinį, tada ant viršaus uždėkite po gabalėlį lašišos. Žuvį užpilkite padažu ir, jei reikia, pagardinkite trupučiu druskos.
Kategorijos