Publikavimo data: 2025-08-18
Bigos su kiauliena
Beprotiškai skanus, lengvas ir sotus patiekalas.
Žingsnis 1
Pirmiausia reikia supjaustyti morkas ir pakepinti jas augaliniame aliejuje, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Tuo metu supjaustykite svogūnus ir kartu su morkomis iškepkite juos kepimo skardoje.
Žingsnis 3
Kol daržovės kepa, supjaustykite kiaulieną vidutinio dydžio kubeliais.
Žingsnis 4
Į virtas daržoves sudėkite kiaulieną.
Žingsnis 5
Pasūdykite, pagardinkite pipirais, pagal skonį įberkite mėgstamų prieskonių ir kepkite, kol kiauliena iškeps.
Žingsnis 6
Tuo metu supjaustykite baltagūžius kopūstus. Turėjau visą 1800 gramų sveriančią šakutę.
Žingsnis 7
Kai kiauliena bus iškepusi, į keptuvės viršų sudėkite kopūstus ir uždengę dangčiu troškinkite apie 10 minučių.
Žingsnis 8
Po 10 minučių kepimo skardoje esančius kopūstus išmaišykite ir vėl sudėkite ant viršaus. Šią procedūrą kartokite, kol baigsis kopūstai.
Žingsnis 9
Kopūstai išskiria daug skysčio, jei jo nepakanka, įpilkite šiek tiek vandens, įberkite druskos, pipirų ir troškinkite, kol kopūstai bus paruošti. Po 30 minučių skanus bigusas bus paruoštas.
Kategorijos