Bigos su šviežių kopūstų mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Bigos su šviežių kopūstų mėsa

Patiekalas gaunasi skanus ir švelnus.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
72 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (31 bal.)

Žingsnis 1

Bigos su šviežių kopūstų mėsa Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite mažais maždaug 2 cm gabalėliais.

Žingsnis 2

Bigos su šviežių kopūstų mėsa Žingsnis 2
Kepkite mėsą augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies. Apie 10 minučių.

Žingsnis 3

Bigos su šviežių kopūstų mėsa Žingsnis 3
Česnaką sutarkuokite smulkia tarka. Morkas taip pat sutarkuokite smulkia tarka. Smulkiai supjaustykite svogūną.

Žingsnis 4

Bigos su šviežių kopūstų mėsa Žingsnis 4
Perkelkite mėsą į puodą su verdančiu vandeniu.

Žingsnis 5

Bigos su šviežių kopūstų mėsa Žingsnis 5
Kol mėsa troškinasi, pakepinkite svogūną iki auksinės spalvos, sudėkite morkas ir pomidorų sultis. Kepkite apie 5 minutes.

Žingsnis 6

Bigos su šviežių kopūstų mėsa Žingsnis 6
Mėsai troškinantis 10 minučių, į puodą su mėsa sudėkite supjaustytus kopūstus. Troškinkite ant vidutinės ugnies apie 30 minučių. Uždenkite dangčiu.

Žingsnis 7

Bigos su šviežių kopūstų mėsa Žingsnis 7
Po 30 minučių sudėkite kepsnį, pasūdykite ir pagardinkite prieskoniais.

Žingsnis 8

Bigos su šviežių kopūstų mėsa Žingsnis 8
Dar po 10 minučių sudėkite tarkuotus marinuotus agurkus, česnaką ir lauro lapą. Troškinkite dar 2-3 minutes.

Žingsnis 9

Bigos su šviežių kopūstų mėsa Žingsnis 9
Po to patiekalas paruoštas!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, mažai kalorijų, pietūs, kopūstų sezonas, morkų sezonas, bigus, receptų knyga

Kategorijos