Publikavimo data: 2025-08-17
Bigos su šviežių kopūstų mėsa
Patiekalas gaunasi skanus ir švelnus.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite mažais maždaug 2 cm gabalėliais.
Žingsnis 2
Kepkite mėsą augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies. Apie 10 minučių.
Žingsnis 3
Česnaką sutarkuokite smulkia tarka. Morkas taip pat sutarkuokite smulkia tarka. Smulkiai supjaustykite svogūną.
Žingsnis 4
Perkelkite mėsą į puodą su verdančiu vandeniu.
Žingsnis 5
Kol mėsa troškinasi, pakepinkite svogūną iki auksinės spalvos, sudėkite morkas ir pomidorų sultis. Kepkite apie 5 minutes.
Žingsnis 6
Mėsai troškinantis 10 minučių, į puodą su mėsa sudėkite supjaustytus kopūstus. Troškinkite ant vidutinės ugnies apie 30 minučių. Uždenkite dangčiu.
Žingsnis 7
Po 30 minučių sudėkite kepsnį, pasūdykite ir pagardinkite prieskoniais.
Žingsnis 8
Dar po 10 minučių sudėkite tarkuotus marinuotus agurkus, česnaką ir lauro lapą. Troškinkite dar 2-3 minutes.
Žingsnis 9
Po to patiekalas paruoštas!
Kategorijos