Publikavimo data: 2024-04-14
Bigusas su dešrelėmis
Yra daugybė biguso iš šviežių kopūstų gaminimo variantų. Klasikinis receptas numato mėsos naudojimą. Jei jos neturite po ranka, klasikinį bigusą galite gaminti su dešrelėmis arba dešrelėmis. Dėl šio produkto patiekalas taps pikantiškesnis, įgaus lengvo rūkyto skonio. Beje, dešrelių ir kopūstų derinys yra tokių pasaulio virtuvių, kaip čekų, lenkų ir vokiečių, pagrindas.
Žingsnis 1
Paruoškite daržoves. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, suberkite svogūnus. Kepkite jį 5-7 minutes, kol įgaus auksinę spalvą, tada sudėkite morkas. Išmaišykite ir palikite troškintis 5 minutes. Į daržoves sudėkite kopūstus. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite dešreles, sumaišykite jas su daržovėmis ir troškinkite. Atskirame dubenyje 2-3 min. pakepinkite dešreles, kol paruduos. Tada sudėkite jas į daržoves. Užpilkite sultiniu, įdėkite lauro lapą. Uždenkite keptuvę dangčiu. Troškinkite bigusą, kol kopūstai suminkštės, apie 15-20 minučių.
Kategorijos