Publikavimo data: 2024-04-14
Švieži kopūstai "Bigus" daugiafunkcinėje keptuvėje
Bigusą pagal klasikinį receptą galite gaminti įvairiais būdais. Labiausiai paplitęs yra troškinimas keptuvėje. Ne mažiau skanus jis ir kepamas daugiafunkcinėje keptuvėje. Be to, šis gaminimo būdas taip pat taupo laiką. Kad bigusas su mėsa būtų maistingesnis, į multivirtuvę galite įdėti bulvių. O patiekalą geriausia patiekti su karšta duona: balta arba rugine.
Žingsnis 1
Virkite bigusą su mėsa daugkartinėje keptuvėje. Į multicookerio dubenį įpilkite augalinio aliejaus. Sudėkite į jį sluoksnį maltos mėsos, svogūnų ir morkų. Apibarstykite druska ir pipirais. Tada sudėkite kopūstus. Viską užpilkite pomidorų padažu. Įjunkite "troškinimo" režimą 60 minučių.
Žingsnis 2
Į lėkštę įdėkite dešros. Į Bigusą sudėkite rūkytą dešrą, išmaišykite. Nustatykite "kepimo" programą 10 minučių.
Kategorijos