Švieži kopūstai "Bigus" daugiafunkcinėje keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Švieži kopūstai "Bigus" daugiafunkcinėje keptuvėje

Bigusą pagal klasikinį receptą galite gaminti įvairiais būdais. Labiausiai paplitęs yra troškinimas keptuvėje. Ne mažiau skanus jis ir kepamas daugiafunkcinėje keptuvėje. Be to, šis gaminimo būdas taip pat taupo laiką. Kad bigusas su mėsa būtų maistingesnis, į multivirtuvę galite įdėti bulvių. O patiekalą geriausia patiekti su karšta duona: balta arba rugine.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
109 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švieži kopūstai "Bigus" daugiafunkcinėje keptuvėje Žingsnis 1
Virkite bigusą su mėsa daugkartinėje keptuvėje. Į multicookerio dubenį įpilkite augalinio aliejaus. Sudėkite į jį sluoksnį maltos mėsos, svogūnų ir morkų. Apibarstykite druska ir pipirais. Tada sudėkite kopūstus. Viską užpilkite pomidorų padažu. Įjunkite "troškinimo" režimą 60 minučių.

Žingsnis 2

Švieži kopūstai "Bigus" daugiafunkcinėje keptuvėje Žingsnis 2
Į lėkštę įdėkite dešros. Į Bigusą sudėkite rūkytą dešrą, išmaišykite. Nustatykite "kepimo" programą 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos