Bigusas katile pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Bigusas katile

Bigusas yra tradicinis lenkiškas patiekalas, kurį sudaro kopūstai ir mėsa. Egzistuoja daugybė biguso gaminimo variantų. Geriausia pasirinkti gilų indą storu dugnu. Tuomet daržovės su mėsa ilgai troškinant nesulips. Dar vienas idealus gaminimo būdas - virti katiluose. Bigusas katile būna ypač apetitiškas, skanus ir kvapnus. Tobulo patiekalo paslaptis slypi šviežių ir raugintų kopūstų bei kelių rūšių mėsos produktų derinyje.
Gaminimo laikas
110 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
133 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bigusas katile Žingsnis 1
Paruoškite mėsos produktus. Katile įkaitinkite augalinį aliejų. Sudėkite kiaulienos gabalėlius. Kepkite 10-15 minučių, kol paruduos. Sudėkite krūtininę ir dešrą, išmaišykite. Troškinkite 5 minutes. Po to suberkite svogūnus, o po 4 minučių - morkas.

Žingsnis 2

Bigusas katile Žingsnis 2
Sudėkite likusius produktus ir baigkite gaminti bigusą. Įberkite prieskonių (druskos ir pipirų), pomidorų pastos, vandens. Kruopščiai išmaišykite. Uždenkite katilą dangčiu ir palikite 10 minučių. Po to į katilą sudėkite abiejų rūšių kopūstus ir lauro lapus. Vėl uždenkite dangčiu ir troškinkite bigusą apie 80 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos