Publikavimo data: 2024-05-26
Bitai su cukinijomis
Cukinijų paplotėliai - idealus patiekalas sveikai mitybai ir kulinariniams eksperimentams. Ši daržovė turi daug ląstelienos ir vandens, joje mažai kalorijų. Ji padeda iš organizmo pašalinti skysčių perteklių, valo nuo toksinų ir "blogojo" cholesterolio. Į cukinijų gabalėlius galima dėti įvairių produktų: mėsos, daržovių, grūdų. Naudojant jauną daržovę, nereikia lupti jos odelės ir grūdų, todėl virimo procesas tampa daug lengvesnis.
Žingsnis 1
Paruoškite daržoves. Cukiniją sutarkuokite, pasūdykite, palikite 10 minučių pastovėti ir nuspauskite. Tą patį padarykite ir su bulvėmis.
Žingsnis 2
Paruoškite daržovių faršą. Dubenyje sumaišykite cukinijų ir bulvių mišinį, įmuškite kiaušinius, suberkite tarkuotą sūrį, 2 valgomuosius šaukštus miltų, druską ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Apkepkite paplotėlius. Iš daržovių faršo suformuokite apvalius paplotėlius ir apvoliokite juos miltuose. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi, dėkite į ją paplotėlius ir kepkite iš abiejų pusių, kol paruduos, maždaug po 3-5 minutes.
Kategorijos