Publikavimo data: 2024-05-25
Kepsniai lėtoje viryklėje
Klasikinis bitečių gaminimo receptas - troškinti padaže orkaitėje arba keptuvėje, tačiau jas taip pat galima gaminti ir daugiafunkcinėje keptuvėje. Reikėtų pažymėti, kad beatochki nuo įprastų kotletų skiriasi apvalia forma. Multicookeriai ruošiami naudojant režimus "troškinti", "kepti", "virti garuose" ir būna sultingi, aromatingi, išmirkyti pomidorų ir grietinės padaže.
Žingsnis 1
Paruoškite maltą mėsą. Giliame dubenyje pamirkykite 2 riekes duonos vandenyje, sudėkite maltą kiaulieną ir jautieną, smulkiai supjaustytą svogūną, žoleles, druską ir prieskonius. Gerai išmaišykite, maltą mėsą gerai išsukite rankomis.
Žingsnis 2
Suformuokite tešlos rutuliukus. Formuokite vienodus apvalius tešlos rutuliukus, prieš tai sudrėkindami rankas šaltu vandeniu.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Į nedidelį dubenėlį sudėkite pomidorų pastą, grietinę ir prieskonius pagal skonį. Sumaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Kepkite koldūnus multivarke. Suformuotą tešlą sudėkite į multivokerio dubenį ir užpilkite pomidorų ir grietinės padažu. Įjunkite "Troškinimo" režimą 1 valandai.
Kategorijos