Kepsniai lėtoje viryklėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Kepsniai lėtoje viryklėje

Klasikinis bitečių gaminimo receptas - troškinti padaže orkaitėje arba keptuvėje, tačiau jas taip pat galima gaminti ir daugiafunkcinėje keptuvėje. Reikėtų pažymėti, kad beatochki nuo įprastų kotletų skiriasi apvalia forma. Multicookeriai ruošiami naudojant režimus "troškinti", "kepti", "virti garuose" ir būna sultingi, aromatingi, išmirkyti pomidorų ir grietinės padaže.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
179 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepsniai lėtoje viryklėje Žingsnis 1
Paruoškite maltą mėsą. Giliame dubenyje pamirkykite 2 riekes duonos vandenyje, sudėkite maltą kiaulieną ir jautieną, smulkiai supjaustytą svogūną, žoleles, druską ir prieskonius. Gerai išmaišykite, maltą mėsą gerai išsukite rankomis.

Žingsnis 2

Kepsniai lėtoje viryklėje Žingsnis 2
Suformuokite tešlos rutuliukus. Formuokite vienodus apvalius tešlos rutuliukus, prieš tai sudrėkindami rankas šaltu vandeniu.

Žingsnis 3

Kepsniai lėtoje viryklėje Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Į nedidelį dubenėlį sudėkite pomidorų pastą, grietinę ir prieskonius pagal skonį. Sumaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Kepsniai lėtoje viryklėje Žingsnis 4
Kepkite koldūnus multivarke. Suformuotą tešlą sudėkite į multivokerio dubenį ir užpilkite pomidorų ir grietinės padažu. Įjunkite "Troškinimo" režimą 1 valandai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos