Publikavimo data: 2024-02-04
Vištienos paplotėliai receptas
Bittoche istorija prasidėjo XVIII a. Prancūzijoje. Tačiau tuo metu jie buvo vadinami medalionais ir buvo apvalūs ėrienos nugarinės kotletai. Ilgainiui avienos nugarinės medalionai virto kotletais iš tų mėsos rūšių, kurios buvo prieinamesnės plačiajai žmonių masei. Mes pasirinkome paukštienos pagrindą, todėl kotletai bus švelnūs ir net šiek tiek dietiniai.
Žingsnis 1
Išvalykite ir supjaustykite filė porcijomis, smulkiai sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 2
Pasūdykite ir papipirinkite filė.
Žingsnis 3
Įmuškite kiaušinius, sudėkite tarkuotą sūrį, grietinėlę ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Kiekvieną filė apvoliokite miltuose, pamirkykite kiaušinių mišinyje ir kepkite įkaitintame augaliniame aliejuje, kol įgaus auksinę spalvą. Tada sumažinkite ugnį ir 5 minutes troškinkite uždengę dangčiu.Šakute arba mediniu iešmeliu tolygiai paskirstykite kiaušinių mišinį ant filė.
Žingsnis 5
Patiekite su mėgstamu garnyru.
Kategorijos