Vištienos paplotėliai receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Vištienos paplotėliai receptas

Bittoche istorija prasidėjo XVIII a. Prancūzijoje. Tačiau tuo metu jie buvo vadinami medalionais ir buvo apvalūs ėrienos nugarinės kotletai. Ilgainiui avienos nugarinės medalionai virto kotletais iš tų mėsos rūšių, kurios buvo prieinamesnės plačiajai žmonių masei. Mes pasirinkome paukštienos pagrindą, todėl kotletai bus švelnūs ir net šiek tiek dietiniai.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
249 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.87/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos paplotėliai receptas Žingsnis 1
Išvalykite ir supjaustykite filė porcijomis, smulkiai sutarkuokite sūrį.

Žingsnis 2

Vištienos paplotėliai receptas Žingsnis 2
Pasūdykite ir papipirinkite filė.

Žingsnis 3

Vištienos paplotėliai receptas Žingsnis 3
Įmuškite kiaušinius, sudėkite tarkuotą sūrį, grietinėlę ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Vištienos paplotėliai receptas Žingsnis 4
Kiekvieną filė apvoliokite miltuose, pamirkykite kiaušinių mišinyje ir kepkite įkaitintame augaliniame aliejuje, kol įgaus auksinę spalvą. Tada sumažinkite ugnį ir 5 minutes troškinkite uždengę dangčiu.Šakute arba mediniu iešmeliu tolygiai paskirstykite kiaušinių mišinį ant filė.

Žingsnis 5

Vištienos paplotėliai receptas Žingsnis 5
Patiekite su mėgstamu garnyru.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos