Publikavimo data: 2024-05-19
Maltos vištienos bandelės
Bitochki - tai nedideli apvalūs mėsos arba paukštienos paplotėliai. Patiekalas gali būti gaminamas iš maltos arba smulkintos mėsos. Vištienos ir svogūnų paplotėliai yra ypač švelnūs ir sultingi. Patiekalą galima patiekti karštą su bet kokiu jums patinkančiu garnyru - daržovėmis, makaronais, koše.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūnus.
Žingsnis 2
Susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 3
Vištienos kiaušinį suplakite plaktuvu.
Žingsnis 4
Į kiaušinį sudėkite svogūną ir česnaką.
Žingsnis 5
Sudėkite žalumynus.
Žingsnis 6
Kruopščiai išmaišykite ingredientus.
Žingsnis 7
Įdėkite maltos mėsos, druskos ir pipirų pagal skonį. Visus ingredientus gerai išmaišykite.
Žingsnis 8
Iš maltos mėsos suformuokite nedidelius paplotėlius.
Žingsnis 9
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus. Kepkite paplotėlius po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos