Maltos vištienos bandelės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Maltos vištienos bandelės

Bitochki - tai nedideli apvalūs mėsos arba paukštienos paplotėliai. Patiekalas gali būti gaminamas iš maltos arba smulkintos mėsos. Vištienos ir svogūnų paplotėliai yra ypač švelnūs ir sultingi. Patiekalą galima patiekti karštą su bet kokiu jums patinkančiu garnyru - daržovėmis, makaronais, koše.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
132 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Maltos vištienos bandelės Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūnus.

Žingsnis 2

Maltos vištienos bandelės Žingsnis 2
Susmulkinkite česnaką.

Žingsnis 3

Maltos vištienos bandelės Žingsnis 3
Vištienos kiaušinį suplakite plaktuvu.

Žingsnis 4

Maltos vištienos bandelės Žingsnis 4
Į kiaušinį sudėkite svogūną ir česnaką.

Žingsnis 5

Maltos vištienos bandelės Žingsnis 5
Sudėkite žalumynus.

Žingsnis 6

Kruopščiai išmaišykite ingredientus.

Žingsnis 7

Maltos vištienos bandelės Žingsnis 7
Įdėkite maltos mėsos, druskos ir pipirų pagal skonį. Visus ingredientus gerai išmaišykite.

Žingsnis 8

Maltos vištienos bandelės Žingsnis 8
Iš maltos mėsos suformuokite nedidelius paplotėlius.

Žingsnis 9

Maltos vištienos bandelės Žingsnis 9
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus. Kepkite paplotėlius po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, kotletai, bitai, receptų knyga, kiaušinių paplotėliai, menkės kotletai

Kategorijos