Blauzdelė su želatina pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Blauzdelė su želatina

Blauzdelės su želatina - labai skanus ir "puošnus" užkandis, kurį galima patiekti per šventines vaišes. Patiekalui užpilti galima naudoti nugarines ir priekines blauzdas. Jie skiriasi tik mėsos kiekiu, o želė savybės yra vienodos. Į receptą įtraukiamos ryškios daržovės ir prieskoninės žolelės, kurios papildo vyniotinių skonį ir papuošia patiekalą.
Gaminimo laikas
220 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
129 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
10 g
Alergenai: Garstyčios
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.73/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Blauzdelė su želatina Žingsnis 1
Išvirkite kankorėžius. Sudėkite kumpius į katilą arba gilų puodą. Sudėkite svogūnus, morkas, lauro lapus, druską ir juodųjų pipirų žirnelius. Užpilkite vandeniu ir virkite 1,5-2 valandas, kol mėsa suminkštės, nugriebkite putas. Po virimo sultinio nenusunkite.

Žingsnis 2

Blauzdelė su želatina Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Iš sultinio išimkite nugarinę ir daržoves. Šiek tiek atvėsinkite kepsnius, pašalinkite odą ir mėsą. Pašalinkite riebalus ir odą - jų neprireiks. Virtas daržoves supjaustykite apskritimais ir sudėkite į formą kartu su mėsa. Šiltą sultinį perkoškite per smulkų sietelį. Supilkite želatiną ir palikite 5 minutes išbrinkti. Išmaišykite, kad visiškai ištirptų. Mėsą ir daržoves užpilkite sultiniu. Papuoškite patiekalą petražolėmis. Padėkite cholodets į šaldytuvą 1 valandai, kad sustingtų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, medaus sezonas, česnakų sezonas, roulka, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, kiaulienos vakarienė

Kategorijos