Blauzdelė su želatina pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Blauzdelė su želatina

Blauzdelės su želatina - labai skanus ir "puošnus" užkandis, kurį galima patiekti per šventines vaišes. Patiekalui užpilti galima naudoti nugarines ir priekines blauzdas. Jie skiriasi tik mėsos kiekiu, o želė savybės yra vienodos. Į receptą įtraukiamos ryškios daržovės ir prieskoninės žolelės, kurios papildo vyniotinių skonį ir papuošia patiekalą.
Gaminimo laikas
220 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
129 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
10 g
Alergenai: Garstyčios
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.73/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Blauzdelė su želatina Žingsnis 1
Išvirkite kankorėžius. Sudėkite kumpius į katilą arba gilų puodą. Sudėkite svogūnus, morkas, lauro lapus, druską ir juodųjų pipirų žirnelius. Užpilkite vandeniu ir virkite 1,5-2 valandas, kol mėsa suminkštės, nugriebkite putas. Po virimo sultinio nenusunkite.

Žingsnis 2

Blauzdelė su želatina Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Iš sultinio išimkite nugarinę ir daržoves. Šiek tiek atvėsinkite kepsnius, pašalinkite odą ir mėsą. Pašalinkite riebalus ir odą - jų neprireiks. Virtas daržoves supjaustykite apskritimais ir sudėkite į formą kartu su mėsa. Šiltą sultinį perkoškite per smulkų sietelį. Supilkite želatiną ir palikite 5 minutes išbrinkti. Išmaišykite, kad visiškai ištirptų. Mėsą ir daržoves užpilkite sultiniu. Papuoškite patiekalą petražolėmis. Padėkite cholodets į šaldytuvą 1 valandai, kad sustingtų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos