Blauzdos ant grotelių pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Blauzdos ant grotelių

Jei nuobodžiauja įprasti kebabai, kepkite kiaulienos nugarinę ant grotelių. Tai puiki dingstis pasikviesti draugus į sodybą ar kaimą ir gerai pailsėti prie ugnies su kvapnia mėsa. Kepsnys yra Rytų Europos virtuvės dalis, kur nė viena alaus šventė neapsieina be kiaulienos kepsnio kepimo. Yra daugybė kepimo receptų: ant žarijų, orkaitėje, maiše, aluje ir t. t. Iškeptą nugarinę galima patiekti su troškintais kopūstais, bulvių koldūnais ir bokalu putojančio pilstomo alaus.
Gaminimo laikas
165 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
218 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Blauzdos ant grotelių Žingsnis 1
Išvirkite mėsą. Sudėkite nugarinę į puodą. Užpilkite vandeniu. Užvirkite ir sumažinkite ugnį. Įberkite druskos ir lauro lapą. Virkite 2 valandas.

Žingsnis 2

Blauzdos ant grotelių Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Sumaišykite kečupą, sojų padažą, garstyčias ir pipirus. Virtą kumpį kruopščiai aptepkite padažu.

Žingsnis 3

Blauzdos ant grotelių Žingsnis 3
Iškepkite kauliuką. Kepkite nugarinę ant grotelių 20 minučių, kol gražiai apskrus, retkarčiais apversdami.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos