Blauzdos kepimas tandūro keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Blauzdos kepimas tandūro keptuvėje

Tandyr - tai senovinė rytietiška krosnelė šiuolaikinėje versijoje. Tokiame įrenginyje patiekalai būna ne tik skanesni, bet ir sveikesni. Tanderoje kepti šonkauliukai įgauna ypatingą skonį, maksimaliai išsaugo mikroelementus, o svarbiausia - iškepa daug greičiau nei orkaitėje. Mėsa būna sultinga, su rudai traškia plutele. Receptas kuo paprasčiausias: nugarinė marinuojama, suvyniojama į foliją ir kepama tandūro kepsninėje.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
276 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
23 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.11/5 (38 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Blauzdos kepimas tandūro keptuvėje Žingsnis 1
Marinuokite kumpius. Sumaišykite sojų padažą, adžiką, alyvuogių aliejų, druską, pipirus, rozmariną ir čiobrelius. Mišiniu aptepkite kumpius ir palikite šaldytuve 8 valandoms.

Žingsnis 2

Blauzdos kepimas tandūro keptuvėje Žingsnis 2
Kepkite kepsnius tandūro keptuvėje. Išlydykite tanderoje. Marinuotus kepsnius apibarstykite česnakais. Kiekvieną suvyniokite į foliją. Kepkite tandūro keptuvėje 40-50 minučių. Likus dvidešimčiai minučių iki kepimo pabaigos foliją išvyniokite, kad apskrustų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos