Blauzdos lėtoje viryklėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Blauzdos lėtoje viryklėje

Kad kiaulienos nugarinė būtų minkšta ir švelni, mėsą reikia ilgai termiškai apdoroti. Vokiečių virtuvėje kiaulienos nugarinė verdama, o Čekijoje pagal tradicinį receptą kepama orkaitėje. Tačiau skanią sultingą mėsą su žolelėmis ir prieskoniais galima iškepti ir daugiafunkcinėje keptuvėje. Šio modernaus prietaiso nereikia iš anksto įkaitinti, todėl jis padės išvengti nereikalingo karščio virtuvėje.
Gaminimo laikas
170 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
218 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.92/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Blauzdos lėtoje viryklėje Žingsnis 1
Paruoškite raktikaulį. Išimkite iš vandens išmirkytą kumštį ir gerai nusausinkite rankšluosčiu. Aštriu peiliu supjaustykite odą rombais. Visas nugarinės puses kruopščiai aptepkite adžika. Sumaišykite druską su maltais juodaisiais pipirais ir džiovintais bazilikais ir apibarstykite adžiką. Padėkite kastinį ant didelio folijos lakšto ir kruopščiai suvyniokite 2 sluoksniais.

Žingsnis 2

Blauzdos lėtoje viryklėje Žingsnis 2
Kepkite kugelį multicooker keptuvėje. Įdėkite kepsnį į multicookerį, uždarykite dangtį, pasirinkite režimą "Kepti" ir nustatykite laikmatį 2,5 valandos. Kas 30-40 minučių apverskite kugelį iš kitos pusės, kad jis tolygiai iškeptų. Tada išimkite jį iš multicookerio ir išvyniokite foliją.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos