Publikavimo data: 2024-03-26
Blynai ant ryazhenka
"Ryazhenka" - tai rauginto pieno produktas, gaminamas iš skaidrinto pieno. Jis yra švelnaus tirpinto kreminio skonio. Blyneliai su ryazhenka būna labai skanūs ir sultingi. Dėl to, kad ryazhenka sudėtyje yra rūgšties, kuri gesina sodą, jums nereikės naudoti acto. Blynai su ryazhenka būna sodrūs. Šis patiekalas puikiai tinka pusryčiams arba popietiniam užkandžiui.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje įmuškite kiaušinius ir supilkite "Ryazhenka". Mišinį suplakite plaktuvu.
Žingsnis 2
Į dubenį suberkite miltus, druską, cukrų ir sodą. Gerai išmaišykite plaktuvu.
Žingsnis 3
Tešla turi būti tirštos grietinės konsistencijos. Ji turi būti glotni ir be gumulėlių. Soda sureaguos su riazhenka, todėl tešloje susidarys burbuliukų.
Žingsnis 4
Keptuvę statykite ant ugnies, kad įkaistų aliejus. Norėdami patikrinti, ar keptuvė įkaitusi, įlašinkite lašelį tešlos: jei aliejus šnypščia ir pasirodo burbuliukai, keptuvė įkaitusi. Į keptuvę šaukštu įpilkite kelias tešlos porcijas.
Žingsnis 5
Kepkite iš abiejų pusių po 2 minutes. Laikykite mažą kaitrą, kad jie iškeptų ir nesudegtų iš išorės.
Žingsnis 6
Blynai ant ryazhenka yra paruošti. Patiekite juos ant stalo.
Kategorijos