Blynai ant ryazhenka pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Blynai ant ryazhenka

"Ryazhenka" - tai rauginto pieno produktas, gaminamas iš skaidrinto pieno. Jis yra švelnaus tirpinto kreminio skonio. Blyneliai su ryazhenka būna labai skanūs ir sultingi. Dėl to, kad ryazhenka sudėtyje yra rūgšties, kuri gesina sodą, jums nereikės naudoti acto. Blynai su ryazhenka būna sodrūs. Šis patiekalas puikiai tinka pusryčiams arba popietiniam užkandžiui.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
186 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
23 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.54/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Blynai ant ryazhenka Žingsnis 1
Giliame dubenyje įmuškite kiaušinius ir supilkite "Ryazhenka". Mišinį suplakite plaktuvu.

Žingsnis 2

Blynai ant ryazhenka Žingsnis 2
Į dubenį suberkite miltus, druską, cukrų ir sodą. Gerai išmaišykite plaktuvu.

Žingsnis 3

Blynai ant ryazhenka Žingsnis 3
Tešla turi būti tirštos grietinės konsistencijos. Ji turi būti glotni ir be gumulėlių. Soda sureaguos su riazhenka, todėl tešloje susidarys burbuliukų.

Žingsnis 4

Blynai ant ryazhenka Žingsnis 4
Keptuvę statykite ant ugnies, kad įkaistų aliejus. Norėdami patikrinti, ar keptuvė įkaitusi, įlašinkite lašelį tešlos: jei aliejus šnypščia ir pasirodo burbuliukai, keptuvė įkaitusi. Į keptuvę šaukštu įpilkite kelias tešlos porcijas.

Žingsnis 5

Blynai ant ryazhenka Žingsnis 5
Kepkite iš abiejų pusių po 2 minutes. Laikykite mažą kaitrą, kad jie iškeptų ir nesudegtų iš išorės.

Žingsnis 6

Blynai ant ryazhenka Žingsnis 6
Blynai ant ryazhenka yra paruošti. Patiekite juos ant stalo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos