Blyneliai ant pieno miltelių pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Blyneliai ant pieno miltelių

Blyneliai - puikus pasirinkimas greitiems, tirštiems ir, svarbiausia, gardiems pusryčiams su šeima. Blyneliai būna purūs, orūs ir labai skanūs. Yra daugybė jų patiekimo variantų: su švelnia grietine, uogiene, medumi, kondensuotu pienu, mėgstamu sirupu. Tikri gurmanai gali išbandyti blynus su naminiu kepenų paštetu arba varške.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
274 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
38 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.73/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Persijokite miltus.

Žingsnis 2

Blyneliai ant pieno miltelių Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite visus sausus ingredientus: pieno miltelius, miltus, cukrų, druską ir kepimo miltelius.

Žingsnis 3

Blyneliai ant pieno miltelių Žingsnis 3
Supilkite vandenį, kiaušinį ir aliejų, išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Blyneliai ant pieno miltelių Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu aliejaus ir šaukštu paskirstykite tešlą į apvalius paplotėlius. Kepkite 3-4 minutes ant vidutinės ugnies, kol paruduos.

Žingsnis 5

Blyneliai ant pieno miltelių Žingsnis 5
Apverskite kepsnelius ir kepkite dar kelias minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos