Publikavimo data: 2024-05-19
Blyneliai ant pieno miltelių
Blyneliai - puikus pasirinkimas greitiems, tirštiems ir, svarbiausia, gardiems pusryčiams su šeima. Blyneliai būna purūs, orūs ir labai skanūs. Yra daugybė jų patiekimo variantų: su švelnia grietine, uogiene, medumi, kondensuotu pienu, mėgstamu sirupu. Tikri gurmanai gali išbandyti blynus su naminiu kepenų paštetu arba varške.
Žingsnis 1
Persijokite miltus.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite visus sausus ingredientus: pieno miltelius, miltus, cukrų, druską ir kepimo miltelius.
Žingsnis 3
Supilkite vandenį, kiaušinį ir aliejų, išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu aliejaus ir šaukštu paskirstykite tešlą į apvalius paplotėlius. Kepkite 3-4 minutes ant vidutinės ugnies, kol paruduos.
Žingsnis 5
Apverskite kepsnelius ir kepkite dar kelias minutes.
Kategorijos