Publikavimo data: 2024-06-15
Blyneliai keptuvėje su vištiena ir grybais
Blynus galite gaminti pusryčiams, pietums ar vakarienei, darbo dienomis ar švenčių dienomis. Juos galima ruošti ir desertui, ir karštiems patiekalams, viskas priklauso nuo įdaro. Štai blyneliai su vištiena ir grybais. Šis variantas tinka karštam patiekalui, kuriam galima patiekti ir skanių padažų, kurie dar labiau suteiks išskirtinumo.
Žingsnis 1
Sumaišykite kiaušinius, druską ir cukrų, supilkite šiltą pieną ir išmaišykite. Palaipsniui suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Supilkite augalinį aliejų ir vėl išmaišykite. Blynų tešlą semkite samčiu ir paskirstykite po keptuvės paviršių.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustytą svogūną 2 minutes pakepinkite nedideliame kiekyje aliejaus. Smulkiai supjaustykite mėsą ir pakepinkite ją su svogūnais 3 minutes. Taip pat smulkiai supjaustykite grybus ir kepkite keptuvėje su kitais ingredientais, kol išgaruos visas skystis.
Žingsnis 3
Supilkite faršą į gilų indą, sudėkite grietinę, smulkiai supjaustytą svogūną, druską, pipirus ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Į blyno vidurį dėkite po šaukštą įdaro. Susukite blyno galus, kad susidarytų maišelis, ir maždaug per vidurį suriškite žaliaisiais svogūnais.
Kategorijos