Blyneliai su dešra, kepti džiūvėsėliuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Blyneliai su dešra, kepti džiūvėsėliuose

Naujųjų metų išvakarės yra ne tik svarbiausia metų šventė, bet ir susitikimų su draugais bei ilgų žiemos pasivaikščiojimų laikas. Neįprasti ir skanūs užkandžiai, paruošiami per 10-15 minučių, ypač populiarūs Naujųjų metų išvakarėse. Juk kartais ant stalo reikia greitai patiekti ką nors skanaus. Tam kaip tik tinka blynai ir dešrelės. Šiuo paprastu, bet kartu ir neįprastu užkandžiu džiaugsis ir suaugusieji, ir vaikai. Blyneliai su dešrelėmis, kepti džiūvėsėliuose - traškus išorėje ir sultingas viduje užkandis iš pieniškų dešrelių ir blynelių džiūvėsėliuose, pagamintų iš maltų džiūvėsėlių.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
257 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.85/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Blyneliai su dešra, kepti džiūvėsėliuose Žingsnis 1
Į dubenį įmuškite kiaušinį ir suplakite. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Blyneliai su dešra, kepti džiūvėsėliuose Žingsnis 2
Dešreles perpjaukite išilgai į dvi lygias dalis. Dėkite į blyno vidurį ir suvyniokite.

Žingsnis 3

Blyneliai su dešra, kepti džiūvėsėliuose Žingsnis 3
Dešreles, įvyniotas į blyną, perpjaukite skersai į dvi dalis.

Žingsnis 4

Blyneliai su dešra, kepti džiūvėsėliuose Žingsnis 4
Kiekvieną gabalėlį panardinkite į kiaušinį, o tada į džiūvėsėlius.

Žingsnis 5

Blyneliai su dešra, kepti džiūvėsėliuose Žingsnis 5
Dėkite į įkaitintą keptuvę ir kepkite 2-3 minutes iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 6

Blyneliai su dešra, kepti džiūvėsėliuose Žingsnis 6
Patiekalą papuoškite garstyčiomis ir petražolių šakele.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos