Blyneliai su grybų įdaru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Blyneliai su grybų įdaru

Blynai laikomi vietiniu rusų patiekalu, kuris buvo gaminamas senovėje. Šiandien yra daugybė šio patiekalo receptų. Jis gali būti gaminamas su kefyru, pienu arba vandeniu. Jį galima įdaryti vištiena, malta mėsa, vaisiais, uogiene. Taip pat galima gaminti blynus, įdarytus grybais. Šiam patiekalui geriausia gaminti šiek tiek storesnius blynus nei įprastai. Tokiu atveju sulankstant blynas nesuplyš.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
167 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
18 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Blyneliai su grybų įdaru Žingsnis 1
Paruoškite blynus. Giliame dubenyje sumaišykite miltus, kiaušinį ir pieną. Supilkite augalinį aliejų ir išmaišykite. Įkaitinkite keptuvę su nedideliu kiekiu aliejaus. Įpilkite pusę samčio ir paskleiskite ant keptuvės. Kepkite blyną iš abiejų pusių, kol iškeps.

Žingsnis 2

Blyneliai su grybų įdaru Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Ant jo apkepkite svogūną, kol jis taps auksinis. Sudėkite grybus. Gerai išmaišykite. Kepkite juos apie 2 minutes. Išimkite iš keptuvės ir atvėsinkite. Sumaišykite grybus ir svogūnus su sūriu.

Žingsnis 3

Blyneliai su grybų įdaru Žingsnis 3
Apvyniokite blynus. Ant blyno krašto, 2 cm atstumu vienas nuo kito, dėkite nedidelį kiekį įdaro. Tvirtai suvyniokite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir ant jo apkepkite grybų ir sūrio blynus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos