Publikavimo data: 2025-08-17
Blyneliai su grybų, svogūnų ir kiaušinių įdaru
Švęsdami mūsų rusiškų blynų dieną galite naudoti tradicinius blynus pagal prancūzišką receptą. Vienintelis skirtumas - švelnus lengvas minkštų keptų grybų, raugintų svogūnų ir kiaušinio įdaras. Šio įdaro neįprastumas gali maloniai nustebinti svečius. Blynai su juo, nepaisant to, kad juose nėra mėsos ir riebių produktų, pasirodys neįtikėtinai sotūs. Jie puikiai tinka didelei šeimos šventei.
Žingsnis 1
Nulupkite ir supjaustykite vištienos kiaušinį, susmulkinkite grybus ir svogūną.
Žingsnis 2
Grybus ir svogūnus 15-20 minučių kepkite keptuvėje ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 3
Sumaišykite troškintus grybus, svogūną, majonezą ir kiaušinį iki tirštos masės.
Žingsnis 4
Įdarą suvyniokite į blynelius ir kepkite ant keptuvės.
Žingsnis 5
Blyneliai paruošti ir laukia, kol bus patiekti!
Kategorijos